X
Maak online een afspraak of bel 0900-8222462

Uw online vaccinatiepunt

Welkom bij Vaccinatiepunt

Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. Voor een persoonlijk advies kunt u terecht bij Vaccinatiepunt. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR.

Bij ieder advies worden uw reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en uw persoonlijke gezondheidstoestand betrokken. Vaccinaties en antimalaria-middelen geven niet altijd volledige bescherming en hebben soms bijwerkingen. Daarom moeten per reis en per persoon de voor- en nadelen van de verschillende maatregelen tegen elkaar afgewogen worden. Omstandigheden in de wereld veranderen snel. Malaria is daar een goed voorbeeld van. Het risico op malaria kan veranderen door toenemende resistentie van de malariaparasiet en door de uitvoering van muggenbestrijdingsprogramma’s, dit kan invloed hebben op het advies aan de reiziger.

Beschikbaarheid

Het is mogelijk om buiten kantoor uren een vaccinatie afspraak te plannen. U heeft dus ook de mogelijkheid om uw afspraak ‘s avonds of in het weekend te plannen.
 

Het maken van een afspraak bij het Vaccinatiepunt doet u eenvoudig via het internet.
 

U kunt ook dagelijks bellen naar 0900-8222462
 

Voor een persoonlijk advies over uw specifieke situatie kunt u contact opnemen met Vaccinatiepunt. Daar is men op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente LCR-richtlijnen.

Maak nu een reservering voor reizigersvaccinatie bij het Vaccinatiepunt van uw keuze.

Recent nieuws

Veilige naalden en spuiten bij Vaccinatiepunt

25 maart 2015. Veilige naalden en spuiten bij Vaccinatiepunt

Voor actuele informatie over de landelijke situatie met betrekking tot Terumo naalden en spuiten verwijzen wij u naar de overheidsite www.rivm.nl (Homepage en rubriek Veelgestelde Vragen).
Over de situatie, nu en in de komende periode, bij Vaccinatiepunt kunt u gerust zijn: wij gebruiken enkel niet-Terumo naalden en spuiten.

Voor meer info zie artikel "Veilige naalden en spuiten bij Vaccinatiepunt"

situatie ebola

Voor actuele informatie over het ebola virus verwijzen wij u naar www.rivm.nl/ebola. Voor actuele informatie per land zie: www.lcr.nl/epidemieen en www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen

Voor meer info zie artikel "situatie ebola"

Nieuw bij Vaccinatiepunt; uw reizigersmedicatie thuisbezorgd

Vaccinatiepunt werkt sinds kort samen met de online apotheek eFarma. Hierdoor wordt aanvullende medicatie bij de consument thuis afgeleverd, dit binnen twee dagen, zonder verzendkosten.

Voor meer info zie artikel "Nieuw bij Vaccinatiepunt; uw reizigersmedicatie thuisbezorgd"

Locaties in Noord-Holland en Flevoland


Maak nu een reservering voor reizigersvaccinatie bij het Vaccinatiepunt van uw keuze.

Online afspraak maken Voor het maken van een afspraak kunt u ook dagelijks bellen op het nummer: 0900-8222462 (lokaal tarief).